top of page

Cultuur in de wijk

2023-2024

17 december '23 15.00-17.30 uur

Industrieel Erfgoed  - meer info

Lezing Jaap Ekhart

11 februari '24 15.00-17.00 uur

Door de ogen van mijn moeder  - meer info

Muziektheater door Helma & friends

17 maart '24 15.00-17.30 uur

Kleding - van noodzaak tot overdaad  - meer info

lezing door Netty Weijenberg

14 april '24 15.00-17.30 uur

het Der Aa Kwartet  - meer info

Klassiek concert

Voor alle evenementen geldt:

Toegangsprijs 2023: € 7,50
Toegangsprijs 2024: € 9,-   te voldoen aan de zaal met PIN of contant en gepast
 
Verplichte aanmelding op: cultuur@dehunzeborgh.nl

Logo-CC.jpg

Begin 2020 is de Culturele Commissie (CC) opgericht. Het doel is om culturele activiteiten te organiseren in en rond Buurtcentrum Hunzeborgh. Het streven is om minimaal één keer per maand op de zondagmiddag een culturele activiteit te organiseren.

Categorieën

De CC beperkt zich vooralsnog tot de categorieën: Muziek, Lezingen, Film, Poëzie en Exposities. Maar ook een combinatie van deze categorieën is mogelijk. Bijvoorbeeld een film met een bepaald onderwerp met daaraan gekoppeld een lezing of culinaire avond. De muziekstijlen zullen voornamelijk klassiek, jazz, blues of folk zijn. De exposities worden gehouden in de Kleine Zaal.

Hunzeborgh

Stichting Hunzeborgh stelt het buurtcentrum met alle faciliteiten ter beschikking en zorgt ook voor ondersteuning op het administratief-financieel gebied.

OPROEP!

Het liefst ziet de CC dat de optredens en exposities worden verzorgd door de wijkbewoners van De Hunze of Van Starkenborgh. De CC ziet dat er enorm veel talent in onze wijken aanwezig is.
Denk je dat je een creatieve bijdrage kunt leveren? Wil je bijvoorbeeld een optreden of lezing geven in de Hunzeborgh of zou je eigen werk willen exposeren? Neem dan contact op met de CC via onderstaand e-mailadres. Ook suggesties zoals cursussen, workshops of andere creatieve ideeën zijn welkom.

 

Theater

De CC bekijkt ook de mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan wat grotere theaterproducties die gericht zijn op onze wijken De Hunze en Van Starkenborgh. Zo'n productie kan plaatsvinden op allerlei locaties in onze wijken.

 

Personen

De Commissie bestaat uit: Ina Bos, André Tervoort, Peter Imthorn en Pieta Nijhuis.

Contact opnemen met de CC mail naar:

cultuur@dehunzeborgh.nl

Volg ook de Facebookpagina
bottom of page