top of page

Expositie 2023

Foto - Expositie

Eldad Groenman

januari - maart

Meer info

Eldad Groenman - fotograaf

e-mail: golan@home.nl

tel: (06) 333 738 40

Eldad Groenman - fotoexpositie.jpeg
Eldad Groenman - Handen_2.jpg
Eldad Groenman - Handen_1.jpg

Expositie 2022

Artquilts

Al sinds 1992 maak ik quilts en ander textielwerk. Eerst traditionele dekens, maar al spoedig ging mijn belangstelling uit naar Artquilts, schilderijen van textiel. Ik ben geïnspireerd door de natuur en de toestand van de wereld en ook wel door fantasie, soms gebaseerd op boeken.

Marijke de Boer-Boon

oktober - november

meer info Marijke de Boer-Boon

Marijke de Boer-Boon.png
Artquilts_1.png
Artquilts_2.png

Voor deze tentoonstelling heb ik een selectie gemaakt van werk in herfsttinten. Sommige duidelijk met vallende bladeren of wijnflessen, andere abstract. Ook is er werk gebaseerd op de boeken van de Lord of the Rings en Nieuw-Zeeland, waar de films zijn opgenomen. Artquilts in De Hunzeborgh De geschiedenis van de aarde is verwerkt in de aardlagen met fossielen. De toestand van de wereld in een stad met bommen en vliegers. De kleine quiltjes met bloemen zijn een soort dagboek, elke maand een klein quiltje. Veel plezier met het kijken. Marijke de Boer-Boon

Na een periode zonder expositie door sluiting van de Hunzeborgh in verband met het coronavirus. Is er nu weer prachtige kunst te bewonderen.

Reinoud Kuipers

februari tot april

meer info Reinoud Kuipers

Exposities 2020

Ook dit jaar worden er weer nieuwe exposities gehouden in de kleine zaal. Door de corona pandemie en de sluiting is het programma enigszins verschoven. We hopen dat buurtbewoners (in kleine groepen) komen kijken naar de kunstwerken. 

Op afspraak kan in groepjes van maximaal 6 mensen de expositie bekeken worden. Een opening gecombineerd met een koffie-ochtend, zoals vóór de corona crisis gebruikelijk was, kan voorlopig helaas niet. 


De schilderijen van Siebe zijn er echter niet minder mooi om!  Het is een kleurrijk, “vrolijk”geheel met bekende stadsgezichten en het Groningse platteland als onderwerp. 

 

Angelique Boter

15 januari tot half maart

www.angeliqueboter.nl

Siebe Branbergen

september tot november

meer info Siebe-Branbergen

Exposities 2019

Exposities 2019

Onze kleine zaal is omgetoverd tot een expositieruimte. Woensdag 3 april werd deze feestelijk geopend. Een grote groep buurtbewoners kwam kijken naar de schilderijen van de schildersclub "Groen als gras". Onder het genoegen van een kopje koffie/thee met een plak cake kon men gezellig kennismaken en kunt kijken. Op 15 mei is een tweede inloopochtend geweest. Wederom kwamen veel buurtbewoners samen voor een kopje koffie/thee.

Fotoclub Expositie

Vanaf 25 september was een tweede expositie te bewonderen. ditmaal van de fotoclub.. Bij aanvang van de expositie werd een koffie ochtend gehouden.

schilderclub01-1.jpg
schilderclub02-1.jpeg
bottom of page