top of page

14 april '24 15.00-17.30 uur

het Der Aa Kwartet

Klassiek concert

Foto: André Tervoort

Na het grote succes van de twee optredens op het Hunzeborgh Grasfestival komt het Der Aa Kwartet weer spelen in Buurtcentrum Hunzeborgh. Op 14 april zal dit kwartet een volledige middag optreden met een gevarieerd programma waarbij je vast niet stil kunt blijven zitten. Het der Aa kwartet wordt aangevoerd door violiste Elise Dethmers, die woonachtig is onze wijk Van Starkenborgh. Samen met haar mede-musici zal zij voor een heerlijke muzikale middag zorgen.

Voor alle evenementen geldt:

Toegangsprijs: € 9,- te voldoen aan de zaal met PIN of contant en gepast
 
Verplichte aanmelding op: cultuur@dehunzeborgh.nl

28 april '24 6.30 uur

Vogels kijken in de wijk

wandeling door Maaike Everink

Maaike Everink.png

Een nieuw initiatief van Maaike Everink in samenwerking met de Culturele Commissie: Een vroege vogelwandeling in de buurt van de Hunze en van Starkenborgh. De lente is de beste tijd om vogels te kijken. In hun broedkleed zien vogels er het meest kleurrijk uit en de zang is optimaal omdat vogels een partner zoeken of imponeren en omdat ze hun territorium afbakenen. Vaak hoor je een vogel eerst waarna je deze makkelijk kan lokaliseren.  
Vind je het ook leuk om naar vogels te kijken in onze wijk? Maaike organiseert deze wandeling dit jaar voor het eerst met aansluitend een ontbijt in de Hunzeborgh.

Kosten: € 9,- incl. ontbijt. Er kunnen twaalf personen mee.
 

Lees voor meer informatie het artikel op pagina 16 en 17  in ons wijkblad

Scholekster

bottom of page