top of page

Planning Tango dansen

2021

19.00 - 22.00 uur

geen data

Tangolessen

 

 

Rob & Inez vormen een van de bekendste dansparen in Nederland, ook door hun prachtige, onvergetelijke optredens bij Sexteto Canyengue en OTRA. Zij gaven workshops in binnen- en buitenland, Italie, Duitsland,  Zwitserland, Noorwegen, Turkije, ze stonden aan de wieg van vele tangoscholen, hebben een schat aan ervaring en zijn toegewijde enthousiaste docenten. Dit zeggen ze er zelf over:

Onze tango is zacht en spannend, sprankelend, uitbundig maar ook ingetogen en verstild, een dans van subtiel samenspel en verrassing op prachtige muziek. We gaan uit van de vanzelfsprekendheid, zachtheid en natuurlijkheid van de beweging en van de energie die je samen genereert. Onze omhelzing is als de beweging van de bandoneon, zij varieert en ademt van open naar gesloten, maar altijd soepel, betrouwbaar en zacht. Plezier en respect voor elkaar staan voorop.
In onze beginnerscursus leer je een aantal eenvoudige basisvariaties waarin we je met de verschillende elementen van de tango laten kennismaken; we doen oefeningen voor houding, aarding en balans. Vervolgens breiden we de mogelijkheden steeds meer uit; een spannende ontdekkingsreis met steeds nieuwe ontwikkelingen.

 

Rob & Inez Argentijnse Tango. Nu dus elke vrijdag in de Hunzeborgh met Tangolessen voor beginners tot en met gevorderden.

Meer info en aanmelden: www.rob-inez.com

bottom of page