Klankmeditatie met kristallen klankschalen

GEANNULEERD
I.v.m het Coronavirus is het buurtcentrtum gesloten tot 6 april - een andere datum zal t.z.t. worden bepaald

Op zondag 22 maart wordt er in de Hunzeborgh een klankmeditatie met kristallen klankschalen georganiseerd, begeleid door Rozanne Ebenau. De meditatie begint om 14:30 uur, inloop vanaf 14:15. De kosten zijn 15 euro per persoon. Het minimale aantal deelnemers is 7. Inclusief inloop, inleiding en afsluiting duurt de meditatie ongeveer anderhalf uur. Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten en samen koffie of thee te drinken (voor eigen rekening).

 

De meditatie

Na een korte inleiding waarbij je lekker in je lijf kunt landen, kun je genieten van de heldere klanken van kristallen klankschalen. De harmonieën maken dat je bij je gevoel kunt komen, waardoor je de verbinding met jezelf en met je omgeving kunt ervaren. Naast rust, ontspanning en heling, kun je ook inspiratie en inzichten opdoen tijdens de klankmeditatie. Een moment van stilte verdiept de ervaring, waarna we weer met klank de meditatie afsluiten.

 

Praktisch

In de ruimte zijn stoelen aanwezig waar je op kunt zitten. Je mag ook je eigen matje, meditatiekussen of deken meenemen, geef dit dan even aan als je je aanmeldt. Trek kleding aan die lekker zit en warm genoeg is. Geef als je je aanmeldt ook even aan of je ter plekke contant wilt betalen, of het geld van tevoren over wilt maken.

Je hoeft geen ervaring te hebben met meditatie om mee te kunnen doen.

 

Wil je je aanmelden of wil je graag meer informatie, neem dan contact op met Rozanne Ebenau via 0621765525 of rozanne@lichtbij.nl.

 

Aanmelden vóór 16 maart. Als het minimum van 7 deelnemers niet gehaald wordt, gaat de klankmeditatie niet door.

klankschalen.jpg

Over Rozanne

Als intuïtief begeleider en psycholoog met een grote liefde voor muziek bied ik in mijn praktijk Lichtbij diverse activiteiten aan die te maken hebben met muziek en bewustzijnsontwikkeling. Met behulp van klank en muziek bied ik mensen de ruimte om zichzelf en de wereld te ervaren vanuit hun hart. Dit geeft een gevoel van vrijheid, waardoor mensen los kunnen komen uit vaste patronen en vanuit verbinding nieuwe stappen kunnen zetten in hun leven.

Meditatie