Maatregelen in verband met het coronavirus - COVID-19

4 juni 2021

Er worden nu snel steeds minder mensen met corona in het ziekenhuis opgenomen. En het aantal mensen dat gevaccineerd wordt, stijgt hard. Daarom kan stap 3 van het openingsplan per 5 juni worden gezet en kan het buurtcentrum open onder voorwaarden.

de Hunzeborgh is met beperkingen geopend

Naast de algemene hygiëne maatregelen geld het houden van afstand en het dragen van een mondkapje. Iedereen van 13 jaar en ouder moet een niet-medisch mondkapje dragen bij binnenkomst, vertrek of toiletbezoek. 

 

Voor onze zalen betekend de 1,5 meter richtlijn (10 m2 per persoon) een beperkt aantal aanwezigen en is een vrije looproute beperkt. De meeste activiteiten kunnen met enkele aanpassingen plaatsvinden, informeer bij de coördinator wat dit voor jou betekend.
 

Momenteel GEEN verhuur voor groepen; wel beperkte mogelijkheden voor vergaderingen & kleine bijeenkomsten

Reserveren voor verhuur is beperkt mogelijk, omdat onze grote zaal niet veel mensen kan bevatten op een veilige afstand. Neem voor de mogelijkheden contact op.

Wij houden u op de hoogte van eventuele wijzigingen in de maatregelen via onze website en Facebook pagina.

Covid 19

Advies Overheid/RIVM

We raden iedereen aan deze adviezen goed in de gaten te houden en op te volgen. Op de website van de Rijksoverheid vind je de laatste informatie.

Samen_krijgen_we_corona_onder_controle.p
mondkap-1.png